Att odla hydroponiskt för professionellt bruk innebär att man odlar i vatten, helt utan jord. Man använder sig alltså inte av någon näring. Näringen finns tillgängligt direkt i utsädet.
Det innebär att man inte behöver tillsätta extra näring, tillsatser, bekämpningsmedel eller gödning.
Koroneiki Solutions i Sverige skall efter sin forskning och utveckling producerar mobila och stationära enheter för Hydroponisk odling av färskt foder för växtätande djur.
Att odla hydroponiskt ger djurägaren självständighet samtidigt som det ger bättre lönsamhet och en hög kvalitet på fodret. Den dagliga portionen för varje djur är normalt 80 procent färskt foder och 20 procent torrt hö som mixas innan det ges till djurbesättningen.
Tekniken och utrustningen har en enorm potential och kan skapa många hållbara bieffekter nationellt och internationellt!
Att starta storskalig produktion av odlingsanläggningar och sprida tekniken på marknaden. Koroneiki Sollutions KB Svensk och internationell jordbruksnäring. Nationellt och internationellt. 1500 2019-08-01 -- 2021-08-01 http://www.koroneiki.se/ Koroneiki Sollutions KB  (Företag)
Skåne län, Tomelilla Ingen fattigdom Ingen hunger Hållbar konsumtion och produktion Bekämpa klimatförändringarna Ekosystem och biologisk mångfald  odling  bete  färskt foder  åkermark  vatten  Du måste vara inloggad för att kunna kontakta projektet. Klicka här för att skapa ett konto. Har du redan ett konto, klicka här för att logga in.