Local food nodes är en digital plattform som möjliggör handel med lokal mat helt utan mellanhänder. Vi utvecklar den digitala plattformen ideellt och bjuds ofta in som föreläsare för att prata om projektet.
Vi kommer även släppa en crowdfundingkampaj i höst riktat mot den internationella arenan. Albin Ponnert Lokala matproducenter som vill sälja sin produktion direkt till slutkund utan mellanhänder. Vi har redan nu bra spridning i Sverige och har som målsättning att sprida projektet utomlands de kommande åren. Vi har redan flera noder på gång i USA och Japan. 500000 2019-06-11 -- 2022-12-31 Local food does bygger på gåvoekonomi och har ingen möjligheter till vinstutdelningar eller privat ägandeskap. Allt eventuellt genererat överskott efter driftkostnader kommer investeras i satsningar på att främja lokal mat och återuppbyggnad av matjord. Local Food Nodes ekonomisk förening  (Idéburen organisation)
Skåne län, Svalöv
Ideon Innovation Hållbara städer och samhällen Hållbar konsumtion och produktion Bekämpa klimatförändringarna  Lokal mat. REKO  Du måste vara inloggad för att kunna kontakta projektet. Klicka här för att skapa ett konto. Har du redan ett konto, klicka här för att logga in.