Projekt Vanir har som syfte att revolutionera nätverkande - och minska pappersbehovet som har en stor negativ påverkan på jorden och klimatet. Vanir kommer att underlätta vardagen för alla, alltifrån kontakter, till chat och betalningar via QR. Men Vanir har dessutom ett större fokus på just relationer och omhändertagandet av dessa kontakter, något som ofta försvinner i mängden av uppgifter som ständigt samlas på hög. Med hjälp av Vanir kan det inte bli enklare att dela visitkorten, via QR, webb, sms eller mail - eller till andra kontakter direkt i appen, för att uppmuntra nätverkande. Och det kan vara helt webbaserade eller samlas i en app. Det som passar användaren bäst. Och inscanning av andras visitkort, ifall någon fortfarande har kort i papper, går snabbt och enkelt genom den inbyggda AI:n som skär av korten rätt och automatiskt läser av kontaktinformationen och lägger den på rätt ställe. Sen kan visitkortet ges tillbaks för att återanvändas.
Kontakterna sorteras därefter enligt olika principer, bl.a. ranking, tidstämpel eller egna “taggar” för att snabbt kunna hitta rätt uppgifter. Frostlight AB Nationellt / Internationellt Primärt svenska marknaden. 900 2019-05-01 -- 2021-05-01 Frostlight AB  (Företag)
Stockholms län, Stockholm Anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt Hållbar industri, innovationer och infrastruktur Hållbara städer och samhällen  chatt  kontakter  visitkort  nätverkande  Du måste vara inloggad för att kunna kontakta projektet. Klicka här för att skapa ett konto. Har du redan ett konto, klicka här för att logga in.