Alla unga är unika med talanger och kapaciteter som, när dom blir sedda och hörda, erkända och utvecklade, är våra mest värdefulla tillgångar till en hållbar och blomstrande framtid!
År 2019 led 49% av våra unga av stressrelaterade problem som till exempel ångest och självskadebeteenden eller utebliven skolnärvaro.
Hur funkar det att skapa en hållbar framtid på? Vi är beroende av stöd för att lösa en allvarlig samhällsfråga som måste tas på allvar för att kunna skapa ett hållbart samhälle.
Vi vill göra skillnad - tillsammans med er!
För att vi ska kunna bygga en hållbar framtid behöver vi kunna mötas i förståelse och samskapande, bortom ålder, ras, bakgrund etcetera. Just där förenar vi världens unga till samverkan, skapar nya vägar till inlärning och bygger broar mellan ny och gammal kunskap. Vi vill bidra till att våra unga får tillgång till den vishet de besitter och med lätthet kunna vara sin unika röst, för att möta och skapa den hållbara framtid vi vet är nödvändig.
YuBe´s plattform är basen för det nya, välvilliga, entreprenörskapet, källan till innovationer och hållbar förändring. Den är samlingspunkten för allt du behöver för att bli ditt livs unika kreatör.
YuBe är en religiöst och politiskt obunden, support- och systembaserade samt transformativ plattform, tillgänglig dygnet runt för barn, ungdomar och deras omgivning som familj och skola. Det är ett komplement utöver det som redan finns för att stärka och stödja barn och unga att utforska sin inre motivation och inspirera till en entreprenöriell lust och drivkraft. Vi är ett stödjande komplement där nuvarande utbildningssystem inte klarar av att tillhandahålla detta.
Vi stödjer föräldrar och skolor, lärare och ledning att bli mer konfidenta i att motivera, stödja och sam-skapa med de unga .
YuBe består av; Online Plattform, App och Offline Plattform.
Att finnas tillgänglig dygnet runt bidrar till trygghet och tillit. De unga ska känna att det finns en plats de alltid gå till för att få mental hjälp, möta vänner, ställa frågor eller utveckla idéer. YuBe Support:
Hösten 2019 startades YuBe Support. Här får de unga hjälp att hantera stress och bli av med ångest, nycklar till att hitta sin unicitet och verkligen förstå att dom är den skillnad som världen behöver. De får ökad självkänsla och vetskapen om att dom faktiskt har ett val och kan skapa sina liv. Dessa sessioner fortsätter och det är kö för att få gratis hjälp!!
YuBe sommar och vinter CAMPS 2020:
Camps är väldigt populära i Sverige men än så länge finns det inget som liknar YuBe Camps på marknaden. Campsen är viktiga då många barn hamnar framför sina skärmar och separerar sig från omgivningen. På campsen får de lära sig samverka, testa nya saker för att lättare komma underfund med vad som är kul, vad som gör en glad! När man hittat det, kan innovation skapas!
Innehåll; musik- och videoproduktion / story telling / skrivande / programmering / dans / public speaking / samverka med naturen / Utveckla idéer och innovationer etcetera. YuBe AB / YuBe Ideell Förening Barn och ungdomar i Sverige. Nationellt 1750 2020-01-01 -- 2021-12-31 www.yube.se

Vid frågor kontakta gärna: my@yube.se YuBe AB  (Företag)
Stockholms län, Stockholm Hälsa och välbefinnande God utbildning för alla Minskad ojämlikhet Fredliga och inkluderande samhällen  barn  ungdom  utsatta  social  plattform värdegrund  styrka   Du måste vara inloggad för att kunna kontakta projektet. Klicka här för att skapa ett konto. Har du redan ett konto, klicka här för att logga in.