Genom vårt hållbarhetsarbete stödjer vi innovationer och affärsutveckling inom de flesta områden. Genom vår portal bistår vi och svenska stiftelser projekt med ekonomiskt stöd, hjälper företag/organisationer och föreningar med innovativa projekt eller affärsidéer så att de långsiktigt kan utveckla sina idéer och verksamheter På så sätt skapar vi fler företag och arbetstillfällen i samhället genom att arbeta och satsa hållbart.

Målet inom Stiftelsen är att hjälpa aktörer att arbeta långsiktigt och strategiskt i sin planering och i sitt utvecklingsarbete. Vår ledstjärna är att bygga en trygg och hållbar framtid där vi alla tillsammans arbetar för att minimera de negativa effekterna - i såväl samhället som i naturen. Vi vill skapa positiva effekter på lokal ekonomi, natur, förbättra sociala miljöer och höja livskvalitén för alla. 

Stiftelsen skapar mötesplatser inom området framtidens entreprenörsskap mot de globala målen. Vi hjälper innovatörer att hitta finansieringskällor, coacha i arbetet med olika utvecklingsinsatser och hitta nya samverkanspartners.

Tipsa gärna andra entreprenörer eller innovatörer som letar partners eller finansiärer för att förverkliga sina drömmar.       

Entreprenörsstiftelsen

www.entreprenorsstiftelsen.se

IDEON Science Park

Scheelevägen 15, 223 63  LUND

Mail: infopartner@hållbart2030.se