A Win Win World

A Win Win World är en global plattform för en hållbar framtid. Vi hjälper er till mer action och bättre ROI i era hållbarhetsinitiativ. Våra kunder är företag, kommuner och myndigheter som genom co-creation och beteendedesign vill skapa mätbara resultat för en resurseffektiv hållbar framtid.

Proethos

Vi provoceras av att hållbara val alltid ska kosta mer än ohållbara val. Därför har vi skapat Proethos Fond, en global blandfond med ett begripligt hållbarhetsfokus, och en superlåg avgift. Det gör att man enkelt kan placera sina pengar i allas framtid, och samtidigt få en rättvis avkastning. Annars kan det ju egentligen inte kallas för hållbart sparande, eller hur?

PWC

Intresset för organisationers prestation i fråga om hållbarhet är större än någonsin. Att rapportera på ett relevant sätt blir viktigt då intressenter vill få kännedom om aktiviteter inom verksamheten som rör klimatförändringar, hushållande med resurser och investeringar i socialt ansvar. Dagens ledare förstår vikten av att sätta upp tuffa hållbarhetsmål och samtidigt säkerställa att de framsteg som görs avspeglas korrekt i en öppen rapportering vid rätt tidpunkt. Genom bestyrkanden från en tillförlitlig rådgivare vinner – och behåller – organisationen intressenternas förtroende. Våra erfarna team kan hjälpa er!